Woningen schoonmaak

SSB Schoonmaak levert schoonmaakdiensten aan wooncomplexen zoals flats, appartementen- en woningcomplexen door heel Nederland. Onze schoonmakers  werken snel en vakkundig zodat de openbare ruimtes altijd schoon en veilig blijven. Onze mobiele schoonmaakteams reinigen de entrees, hallen, liften en trappenhuizen. Onze vaste schoonmakers verzorgen het schoonmaakonderhoud op dagelijkse basis. Zij zijn het vaste gezicht en aanspreekpunt voor beheerders, huurders en bewoners. Onze vakkundige aanpak biedt onze relaties zekerheid voor een zeer scherp tarief. Dat is schoon binnen het budget.

 

Vraag uw offerte aan

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn vastgoedbeheerders, VvE’s en woningbouwverenigingen. Van complete vastgoed objecten tot losse gedeeltes. Op vaste en op periodieke basis. Samen met onze incident diensten waarbij directe schoonmaak nodig is bieden wij onze relaties een totaalpakket aan.

Reguliere schoonmaak

SSB Schoonmaak levert vaste en representatieve schoonmakers voor wooncomplexen in heel Nederland.

Periodieke schoonmaak

SSB Schoonmaak levert speciale schoonmaakteams voor het periodieke schoonmaakonderhoud.

Eenmalige schoonmaak

SSB Schoonmaak levert opruim- en  schoonmaakploegen voor project, overdracht en eindschoonmaak.

Onze medewerkers

Onze ervaren en vakkundige relatiemangers helpen u graag met het goed inplannen van het schoonmaakonderhoud voor uw vastgoed en de bewoners.  De gezamelijke ruimten en openbare delen van het wooncomplex dienen iedere dag schoon en veilig te zijn. Onze ervaren en resultaatgerichte schoonmaakteams weten dat als geen ander. Het bieden van ad-hoc schoonmaak bij incidenten is minstens net zo belangrijk. Samen met ons scherpe tarief is SSB de ideale schoonmaakpartner voor uw vastgoed. Neem vandaag nog contact op met onze relatie managers.

SSB schoonmaakbedrijf

SSB Schoonmaak diensten

Wooncomplexen

SSB schoonmaak levert vaste schoonmakers voor wooncomplexen.

Woningen - corporaties

SSB schoonmaak levert mobiele schoonmaakteams en schoonmakers.

Woningen - Vve

SSB schoonmaak levert periodieke en reguliere schoonmaak op maat aan VvE’s.

SSB Schoonmaakbedrijf

Weten hoe scherp wij kunnen aanbieden?