Kantoren schoonmaak

SSB Schoonmaak levert schoonmaakdiensten voor grote kantoren en gebouwen door heel Nederland. Onze schoonmaakteams werken snel en vakkundig zodat de medewerkers en bezoekers van onze relaties iedere dag over een schone werkvloer beschikken. Behalve het schoonmaken van de kantoorwerkplekken verzorgen wij ook het schoonmaakonderhoud voor bezoekersruimten, entree en parkeerfaciliteiten, dienst- en expeditieruimten. Onze vaste schoonmaakmedewerkers zijn ervaren en werken met professionele materialen en veilige schoonmaakmiddelen. Die vakkundige aanpak biedt onze relaties zekerheid voor een zeer scherp tarief. Dat is schoon en betaalbaar.

 

Vraag uw offerte aan

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn facilitair managers van grote kantoorgebouwen,  vastgoedbeheerders en VvE’s en onderhuurders. Onze professionele schoonmaakteams staan voor u klaar.

Reguliere schoonmaak

SSB Schoonmaak levert ervaren en representatieve schoonmakers voor vaste schoonmaakwerkzaamheden.

Periodieke schoonmaak

SSB Schoonmaak levert ook de schoonmakers voor het periodieke schoonmaakonderhoud.

Nieuwe huurder schoonmaak

SSB Schoonmaak levert opruim- en schoonmaakteams voor oplevering en eenmalige schoonmaakdiensten.

Onze medewerkers

Onze ervaren en vakkundige relatiemangers helpen u graag met het goed inplannen van de schoonmaak werkzaamheden van uw kantoor en/of vastgoed.  Onze gemotiveerde schoonmakers zijn representatief en professioneel.  De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de gestelde tijd en altijd gecontroleerd op de afgesproken kwaliteit.  Wij werken alleen met veilige en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.  Neem vandaag nog contact op met onze relatie managers voor uw kantoor.

SSB schoonmaakbedrijf

SSB Schoonmaak diensten

Kantoorgebouwen

SSB schoonmaak levert schoonmakers voor in en om kantoorgebouwen.

Publieksruimten

SSB schoonmaak levert veeg-, opruim- en schoonmaakteams voor publieksruimten.

Kantoorwerkplekken

SSB schoonmaak levert representatieve  interieurverzorgers  voor werkplekken.

SSB Schoonmaakbedrijf

Weten hoe scherp wij kunnen aanbieden?