Retail schoonmaak

SSB Schoonmaak levert schoonmaakdiensten aan winkelcentra, warenhuizen,  groot winkelbedrijven en showrooms door heel Nederland. Onze schoonmaakteams reinigen zowel de publieksruimten waar klanten en bezoekers komen alsmede  de afgesloten expeditie, opslag en dienstruimten. Een opgeruimd parkeerterein of -garage en schone winkelgebieden is het visitekaartje van de winkeliers voor het winkelend publiek. Een altijd fris en schoonwinkelcentrum is onze standaard. Wij leveren reguliere en periodieke schoonmaakdiensten en ad-hoc schoonmaak voor bijvoorbeeld incidenten waarbij directe schoonmaak noodzakelijk is. Onze professionele aanpak biedt onze relaties die zekerheid tegen een zeer scherp tarief. Dat is schoon en betaalbaar.

 

Vraag uw offerte aan

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn retail managers, vastgoedbeheerders, (onder)huurders en facilitaire diensten. Van complete winkelcentra inclusief parkeervoorzieningen en publieksruimten tot grote warenhuizen en showrooms. Onze retail schoonmaakteams staan voor u klaar. Meer weten? Onze relatie managers vertellen u er graag meer over. 

Reguliere schoonmaak

SSB Schoonmaak levert ervaren en representatieve  schoonmaakteams voor winkelcentra en warenhuizen.

Periodieke schoonmaak

SSB Schoonmaak levert speciale retail schoonmaakteams voor periodieke schoonmaakwerkzaamheden.

Ad-hoc schoonmaak

SSB Schoonmaak levert ook ad-hoc schoonmaakdiensten voor incidenten waarbij directe inzet vereist is. 

Onze medewerkers

Onze ervaren en vakkundige relatiemangers helpen u graag met het goed inplannen van de schoonmaak werkzaamheden in en om het winkelgebied.  Onze professionele medewerkers en  retail schoonmaakteams werken snel en vakkundig. Onze opruim- en veegploegen maken snel alle grote oppervlaktes vrij van afval, binnen en buiten. Onze schoonmaakteams verzorgen het interieur en alle sanitaire voorzieningen. Netjes, vlot en representatief. Neem vandaag nog contact op met onze relatie managers voor retail.

SSB schoonmaakbedrijf

SSB Schoonmaak diensten

Winkelcentra

SSB schoonmaak levert opruim- en schoonmaakteams voor winkelcentra.

Warenhuizen

SSB schoonmaak levert schoonmakers voor grote winkels en warenhuizen.

Showrooms

SSB schoonmaak levert representatieve  interieurverzorgers  voor showrooms.

SSB Schoonmaakbedrijf

Weten hoe scherp wij kunnen aanbieden?