Over SSB

SCHOONMAAK

 

 

SSB GAAT NÉT EEN STREEPJE VERDER !

SSB is met name sterk in het schoonmaken van grote (in aanbouw zijnde) vastgoed objecten. Wij worden vaak al voor aanvang van de bouw betrokken bij het opstellen en plannen van een schone en opgeruimde werkvloer op de bouwplaats. Na de eindschoonmaak wordt het object overgedragen aan de eigenaren. Ruim voor de eigenaren en huurders hun intrek nemen zorgt SSB voor het opstellen en plannen van de periodieke en vaste schoonmaakwerkzaamheden. Dat doen we voor bouwbedrijven, (onder)aannemers, vastgoedbeheerders , VvE’s en Gemeenten.

logo SSB Schoonmaak

Bouw, retail en vastgoed

Onze kracht is het leveren van ervaren en complete schoonmaakploegen en -teams. Voor het opruimen van afval, het veegschoon opleveren en schoon houden van grote objecten.

  • Bouwplaatsen en bouwketen
  • Kantoren
  • Winkelcentra en warenhuizen
  • Wooncomplexen
  • Overig groot vastgoed

Eenmalige schoonmaak

Een nieuw gebouw, een nieuwe huurder of oplevering na een verbouwing? SSB Schoonmaak ruimt het op en maakt het in één keer helemaal schoon.

Tijdelijke schoonmaak

Zijn er meerdere opruim- en schoonmaakmomenten nodig tijdens uw project? SSB Schoonmaak levert tijdig de juiste opruimers en schoonmakers voor uw project.

Reguliere schoonmaak

Voor het vaste schoonmaakonderhoud levert SSB Schoonmaak alle reguliere schoonmaakdiensten, afgestemd op de hoeveelheid en frequentie die nodig is.

Periodiek schoonmaak

Ook voor het periodieke schoonmaakonderhoud kunt u een beroep doen op SSB Schoonmaak. Zowel voor binnen als buiten. Onze opruimers en schoonmakers staan voor u klaar.

Logo NEN 4400-1
VCA
logo code verantwoordelijk marktgedrag
SSB schoonmaakbedrijf
SSB schoonmaakbedrijf
SSB schoonmaakbedrijf
SSB schoonmaakbedrijf
SSB schoonmaakbedrijf
SSB schoonmaakbedrijf
SSB schoonmaakbedrijf
SSB schoonmaakbedrijf

Inzet mederwerker vs oppervlakte (100 m2)

  • Bouwplaatsen 45% 45%
  • Kantoren 30% 30%
  • Retail 15% 15%
  • Vastgoed Wonen 20% 20%

Ontmoet SSB

SSB wordt geleid door een ervaren directie en management team.  Wij staan dag en nacht klaar voor onze relaties om hun vastgoed en bouwplaatsen schoon te houden. Onze realtiemanagers luisteren graag naar uw schoonmaak eisen en wensen. Samen met u vinden wij altijd een passende en vooral betaalbare oplossing. 

logo SSB Schoonmaak
SSB Bouw

SSB Bouw

inspectie oplevering

SSB Retail

SSB Retail

Schoonmaak nieuwe huurder

SSB Kantoren

SSB Kantoren

Project schoonmaak verbouwing

SSB Schoonmaakbedrijf

Vraag een vrijblijvende offerte aan